Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förnöjda

som sanden minns tillbaka
sitt liv i berget
dygnets alla timmar
veckans alla dagar
årets alla månader
och
livets alla år
levande
längtande
där finns vi
under alla stjärnor
skapandes en kulle
med önskan om ett berg
förnöjda




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 260 gånger
Publicerad 2017-10-30 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin