Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sjuk sjunger…

 

Ser du stjärnan i det blå
då är hjärnan på dig grå
Eftersom det är så svårt
att se en stjärna i det blå

Då i mörker lyser solen
lyssnar du på den fiolen
Vars musik klingar hemskt
byter du ut en sjuk svensk

Kvar står liemannen
öppnar åt dig stora famnen
När du kryddar hans skörd
med en hemlös, sjuk och nörd

För liemannen svetten lackar
när vår välfärd bakåt backar
Ändå står du kvar som Gud
medan du förstör varenda bud

För det enda som existerar
är pengarna du manifesterar
Du vill känna du är kungen
pompa ståt in i ugnen

Vägen syns nu när det brinner
nu behövs ingen sol som skiner
Samvetet har redan blekts
till svart som synden har det släckts

Nu är livet snart finito
inte räddas jag av metoo
För i pengar gäller mer too
det inkluderar only you




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-31 14:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-11-01

    ej medlem längre
Bra skrivet!
Förnedringskassan är rätta ordet på myndigheten som skickar sjuka människor i döden!
2017-10-31
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP