Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidigt minne

Stockholm skiner.

Hand i hand med mamma.

Utanför affären.

Liten.

Oförstående.

Stirrandes på löpsedel.

Som skriker ut.

Det otänkbara.

Kungen är död.

Elvis drabbar mig.

För sent.

För jag vet inget

Kan inget.

Knappt medveten.

Bara liten och omtumlad av nåt.

1977.






Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-02 07:21



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kärnfull insikt. Svårt med proportioner när man är barn.
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP