Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIMLENS GALLERI

 

Dramatiskt ljus
Över världens hörn
Himlen ett galleri
Där kosmos ställer ut




Prosa av Solstrale VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-03 09:26



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Vackert fångat med några få ord..!
2017-11-04

  ULJO
Universum en enda gåta. Så fylld med frågor och vi söker svaren
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP