Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DEMONISK VISA

 

synnerligen känna alla

till det visa med det kloka

ändå ska alla bara bråka

slås ned tills de alla falla

 

demonen i oss fryser

åt värmen vi nyser

soldariteten slopa

när någon på hjälpen ropa

 

men så gör inte vissa

de aldrig fattig dissa

de släpper mänskan in

ger näring åt vart sinn

 

synnerligen känna inte alla

till det visa med det kloka

att alla faktiskt inte bråka

de reser upp den som falla

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-03 09:45



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Fint budskap i din varma text! Härlig bild till!
2017-11-04

  Cikoria Blå VIP
Jag tycker extra mycket om teckningen!
2017-11-03

  ULJO
Musik till den. Topoen
2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP