Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flocken

Den ensamme
hannen

letar efter
sin flock

gäspande klår
han sin kind

och ser
honan

med kronan
guld och diamanter

har han inte
blott en sargad

själ men en
kappsäck full

av kärlek
blottar han

sin strupe




Fri vers av Bengt VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-05 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP