Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dementia

jag har tänkt hälsa på
jag ska hälsa på

tänker jag för mig själv
när jag ser mig i spegeln

innan jag tar ljuset från dagen
och ger det till natten

vi ses i morgon, i det förflutna
i dåtiden möts vi




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-07 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin