Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Social millimeterrättvisa

Social millimeterrättvisa

är marknadsekonomi praktiserad

i det sociala sammanhanget

Där väger man;

för att bevilja bidrag/tillägg,

olika variabler mot varandra

Inkomst,pension, civilstatus,

ålder, hälsa, bostadsstorlek, 

you name it ...




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-08 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP