Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar som terapi.


Morgonrodnad

Vaknar

nattens mörker
har varsamt
burit
mina djupa
tankar
och starka
känslor

lugnat

morgonrodnad

jag tar över.




Fri vers av Tabac VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-09 07:51



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert
2017-11-09

  alicja lappalainen VIP
Här känns tydligt fördelningen av vikt och samverkan mellan människans liv och naturen.

2017-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP