Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsna känslor

Längtan guppar runt
vilsen på öppet hav
följer dunkla strömmar
utan att veta vart den ska

Om den väl hittar fram
så upphör den att existera
frågan är om jag vill att den ska dö?
Vad har jag då att se fram emot




Prosa av Hopplös själ
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-09 22:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ligger mycket i denna
vi går mot ett mål
hoppet

det är olika beroende på person

2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ