Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vill ha mer och Fan mest

 

Ögonen blöder
och du tröttnar
Över allt du ser
du slutar att se

För du vill inte vittna
stå på sanningens ruta
För det gör ont
och du är rädd för sånt

Du vill absolut inte betala
utan låtsas politikerna hata
Men din röst faller
i en jord som ger sjuka nervdaller

Men sanningens spegeln vittnar
om det du inte vågar tvista
Så när sanningarna för mycket bränns
och ursäkterna tar slut och inga längre finns

Flyr du snabbt
med plånboken intakt
Blir en soldat
som nervöst fimpar i Hitlers askfat

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-10 14:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-11-10

    ej medlem längre
Sorgligt nog så är det ett vanligt beteende! Folk lyssnar hellre på politikernas lögner än att se verkligheten!
2017-11-10

    ej medlem längre
OTROLIGT BRA!!!!
Superduper

2017-11-10
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP