Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en chans

Ser att han försöker få mig att känna,
göra mig svartsjuk
men det kommer aldrig gå för
allt jag kan tänka på är henne och
hennes blonda långa hår
Han tror att hans orgasm är allt för mig
men jag hånglar med någon tjej inatt
medan jag saknar henne hemma i Stockholm

Sorry dude, men du kommer aldrig betyda nåt
för mig




Fri vers av artaug
Läst 443 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-11 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug