Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När världen fortfarande var ung

den tiden var avgörande
och ändå inte
när världen fortfarande var ung
och vi inte kunde se den
för vi levde så långt fram
i den osäkra framtiden
blinda som havsvarelser djupt ner i mörkret
ännu utan drömmar om att gå på land
den tiden var avgörande
och ändå inte




Fri vers av 99knivesinside
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-11 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside