Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Tjänarinnan

Tycker du att du förtjänar mig?
Att du förtjänat mig
Att du tjänat mig?

Är det synd om dig nu?
Har du förtjänat det?

Ska jag lida nu?
Förtjänar jag det?

Trodde du att du kunde köpa mig?
Trodde du att det gick att äga mig?

Du trodde fel
Du förtjänar;

Det bra
Det dåliga

Men inte mig

Jag tjänar ingen




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-11 21:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
naturligtvis inte
2020-07-14

  Stay Golden
Oh you hex ;)
2017-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva