Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dinglar i vinden

 

 

 

höstvinden blåser
nyper och biter i kinder
klockan är 16
det är redan mörkt
i ett hem är allt tyst
utanför susar tågen förbi
vid den lokala butiken på andra sidan gatan
är det fullt av liv
men i det rödbruna tegelhuset
på våningsplan tre
är det numer alldeles tyst
allt damm är borta
pizzakartongerna är slängda
bord och bänkar blänker
där är det äntligen rent och fint
från balkongen har man utsikt
över en liten skogsdunge
där man kan beskåda hur höstlöven faller
täcker marken i vackra kulörer
och i ett av träden
hänger han i en gren
blå och dinglar efter vindens pustar
höstvinden blåser
nyper och biter i kinder
men han fryser inte mer

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 648 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-11 21:26



Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Huh, den griper tag och kylan sprider sig till läsaren. Starkt.
2017-12-14

    argument
Wow! Sjukt bra
2017-11-13

  wildrose
Bra bildspråk men hemsk innehåll.
2017-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP