Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så många fina tjejer

med de mest härliga grejer att man inte tror
att det är sant
Men sant är det
Som godis för ögonen
Ögongodis
Ja, för på det kan jag sätta en slant
Att de flesta av oss killar tycker så
Så slå inte vad med mig nu då ni ändå inte har
en chans
Ni kommer att förlora
Och det konstant
Lika självklart som osten heter drabant eller att
snabeln sitter på en elefant
Så spar på pengarna
Men det tråkiga är att nästan alltid när jag får syn
på en fin tjej så snubblar jag framåt
Nästan jämt rätt in i hennes famn
Det är ju inte min mening
Men så typiskt mig
Det slår aldrig fel
Ja, jag min klant
Bäst att jag då bara tittar bort åt ett annat håll
Försöker då rikta bort blicken åt någon gammal
skrynklig tant för att inte strula till det
Ja, så kan det vara

Det finns så många fina tjejer med de mest
härliga grejer
Korta som långa
Här kommer det visst en fining
Bäst att man passar på och smörar lite för henne
då de så många gånger är
så svåra att fånga…

Ken Cassel
12/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 487 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-12 07:11



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En text som lever i rim och mening.
Härligt.
2017-11-12

  Peter Olausson VIP
Sanning!
2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel