Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haltande längtan att få känna en öm värme,varm hud som brinner och vill möta min längtan. Har dock börjat förstå att många kvinnor hellre vill vara det goa i det vardagliga så får sluta att stirra mot stjärnorna,rikta blicken mot det vardagliga söta


Längtan till din åtrå

Jag vill måla ditt skratt
men tvekar för att
det finns inget sätt
att forma det rätt

Det brinner för varmt
min känsla klär armt
Skapar med kraft
bryter mitt skaft
trodde jag kan
men inget jag fann

Du skrattar åt min ilska
Jag vill kyssa din skuldra
Du vänder dig bort
jag älskar din sort

dina ögon så lystna
nu får mig att tystna
du söker min hand
Jag hittar din strand

Värmen i din närhet
sköljer min längtan bort
Till din sinnliga åtrås fort




Bunden vers (Rim) av Hopplös själ
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-13 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ