Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvättid

utanför dörren
ner i tvättstugan
någon fyller 15

utanför
jag går med allting i mig
lätta steg
tunga andetag
utanför
lika många delar varmt som kallt
ljummet

jag intalar mig själv
att skilja på
vad som är biologiskt
och vad som inte är

substanser
små sylvassa kemikalier
i blodet

detta är inte på riktigt

grattis




Fri vers av BB
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-13 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det biologiskt nedbrytbara är i slutändan det enda vi har kvar. Gott krut i denna. Tvättstugor är alltid jävligt deppiga.
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

BB
BB