Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God is a woman

En dålig vana, i en cirkel springer jag
precis som hundarna i hundrastgården
efter varandra, fast jag är ensam
finns ett mönster att bryta säger du
minsann

Jag

rör runt i min drink
suger på mitt sugrör
köttrosa

Ni,

Kukstift
i olika färger
från våldsamt lila
till argsint blåa
eller livsavgörande
röda

Kanske gillar jag inte att springa
för att jag alltid kommer
nästan först eller
nästan sist

Det

är något som tickar
mina celler låter
gnisslar
min biologiska klocka
har slut på batteri

Du

knullar mig i takten till cellernas
tickande

Gud

visar på en karta efteråt
att jorden inte snurrar
runt mig

Sitt




Fri vers av BB
Läst 164 gånger
Publicerad 2020-01-11 21:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud är Fadern.
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

BB
BB