Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm

du säger att stockholm är din stad
det är inte sant
du var aldrig attraherad av henne
tog aldrig på henne
istället fyllde du din skit
över henne

jag har kommit hit
jag har vandrat på gatorna här
på samma sätt som jag kommer att lämna
ensam

götgatan upp och ner
här har jag sålt trikåer
runt hörnet sa hansson att han älskade mig
jag mötte kornél i backen
och arvid, alltid månadens anställd på espresso house
mitt emot finns lush nu
där hampus snattade badbomber
allt dem gjorde för mig

jag växer aldrig upp
det börjar bli gammalt

jag har lämnat så många
men aldrig stockholm




Fri vers av BB
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-12 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BB
BB