Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte räkna till 10

Jag biter en klocka på fröken
tiden går snabbt när jag inte förstår
på dagis tvålar jag in ögonen
inget gör mer ont än att rabbla
1 2 3 / 8 5 9
alla pekar
så många fingrar ändå kan jag inte räkna ut dem
glor tills jag kisar
hudmassa muskelmassa blodsmassa
bokar tid hos optikern
tänderna på frökens klocka är snea
brillor eller räls
lära sig språket är det viktigaste
resten är inte värt att se




Fri vers av BB
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-23 16:46



Bookmark and Share


  danne //
Önskan
att se
allt
omkring
sig ..
tja

2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

BB
BB