Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Axel

du kommer in
du har rakat dig
snyggt klädd
lång och ranglig som en tonåring
står du framför mig
jag drar ditt ansikte mot mitt
du drar mitt ansikte mot ditt
kyssen är inte naturlig
den är nervös, försiktig
jag är så ovan vid din försiktighet
att jag misstar den för ointresse
jag tar av dig din jacka
hänger upp den vid min
kysser dig igen
är blyg med dig vid min sida
det är nu jag vet
det är nu jag vet
här på caféet
att något börjar inuti mig
du börjar inuti mig
jag har dig
där
du brukar kyssa mig på nätterna
jag vaknar av att du tar på mig
att du vill ha mig mer
än vad jag tror
du skriver att du vill ha mig så otroligt mycket
på så många olika sätt
morgonen efter
vi sitter på en parkbänk
du säger att du är lycklig
för allt som har lett hit
du röker en cigarett
och jag andas in dig
i mig, behåller dig
stannar hos dig
jag har bestämt mig
du kan få stanna




Fri vers av BB
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-18 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BB
BB