Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manhattan

En ny stad
För många
Du blir min sjätte här
Flöden av ljus
Starkt vitt, rött, blått
Bländar inte mig
Mitt på, en grönska
Stora starka lungor
Ovanifrån, en gång högst i tiden
Innan vår tid
Leksaksbilar, legohus, titta mamma, små broccolis
Nio miljoner ute till havs, blåsten är en takt
Jag kan dansa till föralltid
I filmerna vill de få oss att fly
Över broarna, till andra sidan




Fri vers av BB
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-02 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BB
BB