Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patrioten!

Det spelar nog ingen roll vilket land man än
kommer ifrån
Är uppväxt i
För nog fan vill man kunna känna sig lite fri
i hopp om att kunna göra sig själv och ens
nära och kära lite lycklig
Det kan väl aldrig vara helt fel
Kunna känna sig lite stolt över sitt så fria land
om man nu jämnför mot många andra länder
Så därför hejar man på sitt land framför tv-rutan
när det kommer till Internationell fotboll
Heja Sverige!
Sverige mot Italien
VM-kval
Ja, om man nu är en sann idiot
Förlåt, men jag menar en sann patriot
Varför inte
För hellre en fotboll än en fotboj
Och då spelar det nog ingen roll vilket land
man än…

Yippie
Sverige höll nollan och klarade biffen
Mission accomplisch

Ken Cassel
13/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-13 22:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, visst hejar man på Sverige när det gäller...kul att det gick vägen...:-))
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel