Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naket....



Naket stod dem och lyssna, inte nakna utan naket. Bakom allt fanns

ingenting. Attityder, roller, kön, politik eller religon. Allt var naket, inte

ens en åsikt av allmän betydelse, fick träda fram. Avklätt i allt genom allt,

där kunde man mötas. Där fick man svar, på varför roller, attityder,

religonen eller politiken fanns.



Sedan kunde spelet börja.......




Fri vers av stefan.g
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-05-30 23:16



Bookmark and Share


    caveman
Jag gillar hur du slutar meningen för att sedan fortsätta på den under närsta styckte, det väcker intresse och en vilja att läsa vidare. gillar även hur du formulerar dig, med vackra sammansättningar av ord och meningar.
2006-06-04

  Propella
Mycket läsvärd, och framförallt tänkvärd text. Jag slås över hur väl du har formulerat dig och hur lysande budskapet blir. Super!
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva