Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

558.I can't believe I'm saying this... but...

Jag dök inte in i dina ögon
men jag känner frihetens blick
Jag rörde inte vid dina läppar
men Ordet av hettan har redan bränt mig
dina händer är i skugga men deras kraft
sträckte ut mina handflator...
Din obändiga Aura är redan
runt mig och bränner mig
med en våg av kärlek...att rädda mig

O,LORD !
TAKE ME TO THE CHURCH..............




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-14 17:48



Bookmark and Share


  petter rost
En så vacker text, som en samtidigt öm och varm smekning. Läs den, läs den halvhögt för dig själv och hör den vaggande rytmen som gör att orden tar sig fram av egen kraft - men utan ansträngning.
Och hela bilden ovanför – vilken komposition av sparsamhet, stillhet.
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP