Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precis innan december

när det svärtar som mest
då anas något
där
mitt i mörkret
kommer löften om ljuset
likt en fördrivning av det onda
i det kalla
en tyst överenskommelse
om tillfällig vapenvila




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-15 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin