Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bild 4.


det var som att jag skrev dessa rader
i
sömnen
för
många år sedan

innan jag glömde
innan
lagret tömdes

eftersom
det
anknyter nu
provar
jag
att sända dom igen

till
dig
till
mig

till alla det berör




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-11-15 21:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tur att du sände det så att vi kan läsa det nu...
2017-12-05

  BenGust VIP
Ett 'efter' och ett 'innan'.
En avbruten förbindelse
som återupptas.
2017-11-28

  Boneyfrank VIP
Fantastisk harmoni i texten. Det är en gåva att kunna knyta ihop ord på det sättet. Jag gillade den!
2017-11-19

  Petter Wingren
Gillar din angelägna otydlighet som anförtros läsaren som en offentlig hemlighet, ett förtroende...
2017-11-17

  Kozo
Inom och utom ett jag, som ett hopp.
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP