Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mozarts Pianokonsert No21, Andante

Detta mästerverk uttrycker så mycken känsla

Den bara är där

Den är omöjlig att uttrycka i ord:

allra minst i dikt




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-15 22:00



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Denna pianokonsert är en av denne fantastiska mästerkompositörs hundratals kompositioner. Tack för dina ord för nu väcktes lusten att inleda dagen med att lyssna på den.
2017-11-16

  Ingrid Trolle
Visst är det så. Den är fantastisk
och man är tacksam att det är
sparat och att det fortfarande
spelas allt vad detta geni har
skrivit.
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP