Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla människorna sigge. hatar du dem inte?

Man ligger stilla
Tillräckligt stilla
Om man inte rör en muskel så kommer man inte märka
Att man är fastbunden vid sängen

Bara glöm bort
Somna och dröm
Om att springa och slåss
Och bygga rymdraketer
Och åka till andromeda
Och leva för alltid

Sen blir man så full av glädje att man rycker till i foten
Och märker att den är fast
Precis som resten




Fri vers av Blork
Läst 251 gånger
Publicerad 2017-11-15 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blork