Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROTS

Trots att det finns så mycket människor här i världen
Nära sju och en halv miljard människor ungefär
att lära känna och umgås med
så finns det ändå här emot alla odds på våran planet
allt för mycket ensamhet
Och hur det nu kommer sig är det ingen som vet då det
numera är så svårt att gömma sig i hemlighet
För alltid stöter man väl på någon människa
Eller så gör man inte det, till trots…

Ken Cassel
16/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-16 05:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så är det tyvärr...
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel