Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i hörnet

Jag kan alltid fråga mig själv
ännu en gång
om solens flykt över himlen
och ljusets kamp mot mörkret

en gård och ett staket
där jag har lekt
en bild i mitt huvud
som blir kvar

ljusets släcks
jag upphör
finns inte mer
tystnaden visar vägen

in i hörnet
av verkligheten




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-16 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP