Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånga

det syns att vi läcker
när kylan slagit rot

stilla lunga lugn
frusen jord hård skorpa

avlöser sömlöst sömnlösa nätter
varandra
spiller spöken virvlar varsamt ut

krama inte för hårt
knyt svarta säckar

när vi andas
och livet rinner under broarna




Fri vers av marsvatten
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-17 03:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten