Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets heroin, debuten

En kastvind

Skjuter
kärlek
med pilar

I regnvåta gräs
Dansar solsken

Ovan, nattsvart himmel ler



Medan hjärtan brinner

Andas
luft
utan lungor

Iklädd ståpäls

Sakta drunkna

Till bruset av vågor





































































Fri vers av Lejon
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-18 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejon