Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Skelett i garderoben

Då tystnaden säger mer än ord

är det vår allas uppgift

att hindra den från att ta över




Fri vers av Lejon
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-24 22:09



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
När tystnaden blir så märkbar att den hörs bör man överrösta den.
2017-12-26

  Nils-Robert
Tänkvärda ord.
2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Lejon