Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Likt ditt leende smittar

har livet en påverkan

det märks i din strävan

efter det som är riktigt


Din vilja sträcker sig över världshaven

och du kan ro din båt

utan åror

taktfast


Men i dina nattliga kval

skaver handfängsel mot leder

och den dagliga lunken

kan likväl vara den granat som smular sönder

allt vackert

förgör dig


Just därför

är det din uppgift

att göra dig fri




Fri vers av Lejon
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-25 21:20



Bookmark and Share


  aol
Så tänkvärt skrivet,
2018-01-10

  Robert Gustafsson
Viktiga budskap, manar till eftertanke.
Snyggt formulerat.
2017-12-29

  Nils-Robert
Vackert och tänkvärt skrivet
2017-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Lejon