Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som än sker

När livsverk faller till oigenkännlighet

och desperationen saknar alibi

står rakryggad kvar

fastän aga gör ont

med vetskapen om

att livet

är ett lidande

med inslag av smilgropar

vilka aldrig avfyrats förgäves




Fri vers av Lejon
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-19 21:23



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Glädjens styrka över de mörka krafterna. Bra fångat
2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Lejon