Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländverk


Du upprepar tidigare misstag

jag iklär mig rollen som din läromästare

då jag byggt livet på mina

en sann arkitekt







Fri vers av Lejon
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-21 13:38



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Tungt budskap till den som berörs.
2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Lejon