Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt dör

Jag minns hur alkoholen,

släppte taget

och ditt liv sippade ut,

framför mina barnsben


Jag minns likgiltigheten,

som omgav din begravning,

där blodsbands fejkade åkommor

ekade kyrkan tom


Du var inte älskad,

ej heller hatad,

då du vägrade,

låta sorgen,

smitta

och levde de sista åren,

avskiljt


Ibland kan jag avundas dig

då jag alltid velat dö,

lite i taget,

medan snön faller

och natten blöder




Bunden vers av Lejon
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-06 00:05



Bookmark and Share


  aol
Så inträngande starkt berörande skaldat,
2018-01-08

  Prepilog
Det här var riktigt, riktigt vackert. Särskilt sista stycket. Mitt hjärta kände för varje ord.
2018-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lejon