Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En påhittad liten historia som blev som den blev


Nakenbadaren

Jag är en karl som klär av mig helt naken bar
och visar allt som jag har innan jag slänger mig i sjön
då jag har hört att sjön suger
Ja, eftersom jag inte längre har någon egen gumma
att få krama om ibland så är det här nakenbadandet
numera det enda som duger
För kanske jag kan träffa på någon likasinnad
kvinna här på nakenbadet som tycker om min Luger
Min sexskjutare till penis som aldrig ljuger
Min penis som jag numera har döpt om till Herr Kruger
För man vet ju aldrig vem man kan träffa på här...

Nakenbadaren!

Ken Cassel
18/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-18 22:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
:-))
2017-11-24

  objekt3
lol akta dig för gammelgäddan!
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel