Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(jag tror inte att jag är nått)


Fisk med vingar

Jag tar mig upp
på land utan luft
jag är vilse,
men jag flyger
de sista meterna,
lycklig och fri.
tills jag dör,
ja, jag dör.
Men jag har flugit,
lycklig och fri.
jag är fisken med vingar..




Fri vers av LejonLarm
Läst 449 gånger
Publicerad 2004-10-03 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LejonLarm
LejonLarm