Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara skör

Det hände ingenting
När mitt minne knäcktes

Utåt sett var allt samma
Men tankarna rann

Likt blodet ur ven
Efter ett allt för djupt snitt

Dagarna gick ihop
Blandades och suddades ut

Vad jag pratat om
Eller vem som jag skulle se

Kodades i anteckningsblock
Svarta bokstäver på vitt papper

Ibland flöt även de orden ihop

Men utåt sett var allt samma
I alla fall sa aldrig någon någonting




Fri vers av Rovdjur
Läst 554 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2017-11-19 23:03



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Bra! Målande och starkt.
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Rovdjur
Rovdjur