Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets sång

Stilla flyter livets sång
Vinterns vila ger en gång
varje vinges kraft blir dömd
Kanske tidens tand blir tömd
vila kontra hungerns rop
knyter längtan i en knop

Synes ännu inga spår
av en saknad värmes vår
kanske blir vår dag så kort
Att längtan drömmer långt,långt bort

Kan du se att hjärtat mitt
även söker vårens snitt
Faktiskt vill min kropp bejaka
smaka värmens lust och smaka
dina fingrars lätta lättja
följa ögons våta önskan
Smeka fram en glädjetår
Sprakar livet som består
av en kroppens åtrås kår

Låt mig smaka livets cykler
Som med köld och kyla sluter
dessförinnan bjuder varma strålar
för att röra livets lyckotårar




Fri vers av Hopplös själ
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-20 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint rimmat !
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ