Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill vara mer än nakenhud


Du sa att jag hade fin figur och jag dolda smärtan i tunga andetag



Jag vet att du skrattar
när du stryker mina lungor från insidan
Med brinnande järn


Jag nynnade sånger och
framkallade tusen bilder av ditt ansikte inatt
Tappade själen på tusen liter av självkänsla
när jag grät över att dina andetag
Verkar vara en bristvara

Jag dog när syret mellan våra kyssar
blev till ett vakuum
Och du verkade glömma
hur vacker du tyckte att jag var

Dina händer mot mitt bröst
känner bara kött och
Inte att hjärtat bakom kammrarna
bultar för dig


Jag försökte äta upp distans
med mina nedbitna naglar
När jag smekte ditt partypojks hår
och viskade att det var dig
Jag ville sova brevid i natt

Men alla leénden du
spelade världen ur fokus med
Verkar vara brutalt oärliga
för min existens rubbar inget annat
Än din kuk


Och min själakärlek tycks inte
vara av värde och
Jag känns nog inte alls
för du är nöjd
Bara du får stöna i mitt öra

Jag är inte vacker när vi
vaknar på morgonen

Och mina händer rör inte
längre än vad huden räcker





Fri vers av unhappyvoices
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-05-31 10:40



Bookmark and Share


    Tessan L
Känslan av att bara vara kött i någons händer gör svidande ont...
Din text väckte minnen från yngre dagar...
Tack för att du delade med dig.
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.