Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga tårar

 

Tårarna jag inte kunnat gråta blev till tunga stenar inom mig.
Min själ och mitt hjärta blev som cement.




Fri vers av Angel of love
Läst 549 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2017-11-20 21:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i stor beröring
2018-01-09

  Maiah VIP
Talande och bra förmedlad tyngd
2017-11-26

  ResenärGenomLivet VIP
Att kunna gråta verkar förlösande...såå jobbigt när man inte kan det...berör mycket...
2017-11-24

    Dan Myrbeck
Mycket bra metafor för något
mycket dåligt.
2017-11-24

  Maria Sundelin VIP
Känner igen mig allt för väl
Kramar
2017-11-21

    ej medlem längre
Att gråta är befriande men du målar något annat och tyngre på min näthinna. Sorg och vemod hand i hand och rädslan att förlora kontrollen..
2017-11-21

  J P VIP
Tungt!
2017-11-21

  ULJO
Smärtsamt
2017-11-21

    ej medlem längre
Mycket bra och vilka bra metaforer!!!
2017-11-20

    ej medlem längre
den sten du stillsamt döljer
fyller dig med tystnad
väv en klädnad
silkesmjuk v fjäder
tänd doftande ljus
strö rosenblad över din bädd
lyssna till vågornas mummel
drick orden
du är ett tomt kärl
om än du vistats i underjorden
reser du dig
stig upp till gryningens röst
uppståndelse finns

tron hoppet och kärleken
livet återvinns

släpp ut droppen
den första
droppen mot floden
och havet

2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love