Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag o du


När jag har stått framför fönstret som du gått förbi...
Din skönhet blinkade i mitt hjärta
Du är förtryckare och som härskare härskar du
Som din älskling är som kriget
Vilket är ett krigdödare än dött
Bara vi byter varor med varandra
En gång var jag försäljare, och det andra är du
Vad saknar jag? Vad saknar du?
Sådär underhåller Gudarna oss
Detta behov är oändligt
Åh Herre! Dessa varor ska bli mögel också
Du vet att varorna inte finns för allt
-----




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-22 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro