Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okej


Okej jag säger så här...
Jag har varken skam eller är skamlös
Det kan vara problem för min familj
För vägen till min mun är ojämn
Fula ord och sura miner
Kanske vägen till målet inte behöver vara mental
Detta kan betyda att jag inte är en del av rötterna till min familj
Det är egenskapen på den gamla generationen...
-----




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-19 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro