Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metaforarna!

Med tiden kan du se:
Att nakna flickorna är, likaså pojkarna...
Ett naket träd, ensam bland oroliga vindar
där vägarna är nakna från bilar
Gudarna raderar rymden, himlen blir naken
dessa bilar belägrar med nakna
Debatten går inte förbi igenom honom information det
Allting är tomt!
Det livet blir meningslöst
för att sanningen döljer sig i bland tusen kläder, människan är i trubbel
när okunniga jämförs med kloka, det finns ingen slump

Tyvärr!
Hans tunga är målad med honung
tungan är bättre än kroppens övriga medlemmar
tunga är också värst
kulturen knyter an bara med tungan
därför är kulturen i trubbel när tunga är målad med honung...
tyvärr… tyvärr...
-----




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-18 01:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tungan är den värsta av kroppens lemmar. En gnista kan tända en präriebrand.
2020-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro