Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorl

Ett barn frågar mig? varför skuggen böljar med vatten och sönder där! och såhär!
Ett barn följar mig sin fråga?
Under vatten är en röst ropar oss! söndra röst som skuggen!
Och under golvet samt.
Min skugga peckar mig
När jag trasig på vatten
Den vatten väcker i debbat omkring om
Varför inte jämlik med andra vatten!
En av de avlar ett barn! och andra bavattnar träden, jorden, och på hennes kropp Vattensorl,,,
Det betyder att inte alla vatten vattent men allt är vittfärg som snö,
Verkligen! detta snön är spermier...
Men all kurderna är som vatten! vi är kriga och sjunga, döda och skrata,
Det är livet vi liver
Och folk utan land
Var vi har ett land
Förut är som framtiden
Förstad är staden
Svårighet! du liver föräldralös!
Och du liver i östermellan
Där kärlek är öm men hjälper är sämre...
Här kärlek är fin men hjälper är bättre!.




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-26 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro