Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon är helg

Allting är fri
Kvinnorna går till skogen räknar barrträd
Männen planterar taggtråd om träden
Myror ska kriga mot elefanter och samlas med sin drottning
Hundarna börjar ylar i stället för vergarna
Fåglarna fryser på grennarna som marmorstatyer
Flyttfåglarna kan inte att känna sin fågelvägen
Vanor blir väsen
Absurd är ensam bara
Mental blir omental
Allt är motsats
När du inte kan tänka bra! det är absurt
När samhället går backom efter pengar och försummar resten! det är människorvärdet!
Köp o försäljning, den blir huvudsakerna i livet av människor!
Slavtiden kommer tillbaka! på olika sätt
Absurt, vi vänta med Sameul Beckett " I väntan på Godot"




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 151 gånger
Publicerad 2021-12-16 17:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Frågan är bara: Vilka blir slavarna?
2021-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro